Notícies

Volver al resumen

23/05/2021

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ

El passat cap de setmana, 22 i 23 de maig, va tenir lloc a El Prat de Llobregat, el Campionat de Catalunya de Clubs per a les categories Sub10, Sub12, Sub14 i Sub16 i el C.A. Canaletes, malgrat les dificultats d'aquesta temporada, va classificar 2 equips (Sub12 i Sub14 masculins) per aquesta competició.

L'equip Sub12 M format per Matteo Papasidero, Simón Oliva, Miquel Sunyer, Bruno Díaz, Luca Mastrolilli, Lluc Faura, Adrià Robuster, Oriol Bartolomé, Arnau Amadas, Unai Lázaro, Jaume Riera i Ot Llàcer va aconseguir una meritòria 5a posició.

I l'equip Sub14 M, amb unes sèrie de baixes d'última hora, va mantenir-se en competició amb una gran actitud. Els atletes que hi van participar són: Liam Torrens, Héctor Robledo, Guillem Sunyer, Martí Ripoll, Leonardo Thomton, Iu Llàcer, Gael Lázaro, Alessandro Balunek, Francesco Armengol i Pol Brió.

Moltes felicitats per el vostre esforç!!