Salut, Esport i Amics!

            EsKola d'atletisme / Klub - Temporada 2017-18

          Campions de Catalunya per punts (Foto: JJ Vico)

              AL2017 (Infantils M) / PC2018 (Cadets M) 


Podeu  consultar  els  darrers  resultats  als  enllaços de la banda dreta de la pàgina i la resta a la pestanya "RESULTATS OFICIALS"

 

Notícies


Volver al resumen

27/05/2017

CNAT. CATALUNYA P. COMBINADES / MARXA JUV, JUN I PROM

El cap de setmana passat, 27 i 28 de maig, es va disputar, a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona, el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories absolut, promesa, júnior i juvenil, i també per a les categories de promoció aleví, infantil i cadet.

Dissabte, a les categories de promoció i representant al Canaletes, van competir una atleta Aleví, Alessandra Mattei, que va aconseguir la 5a posició amb un total de 1.826 punts amb quatre proves (60 mt, pes, llargada i 60 mll) i també una atleta Infantil, Carola Blanco, que es va classificar en 8a posició deprés de 5 proves (80 mt, alçada, pes, llargada i 80 mll) on va sumar 2.337 punts.

A la mateixa matinal atlètica es van celebrar les proves de marxa del Cnat. de Catalunya de les categories Juvenil, Júnior i Promesa. Mireia Urrutia va competir als 5.000 mm, on va aconseguir pujar al podi com a Subcampiona de Catalunya Juvenil F amb una marca de 26'09''08.

Enhorabona a tots!!Volver al resumen