Salut, Esport i Amics!

       EsKola d'atletisme / Klub / Runners     

  • IMG20220521212623[1]
  • IMG20220312140006

 Campions de Catalunya de Clubs Sub14 (PC i Aire Lliure)

 

Podeu  consultar  els  darrers  resultats a la pestanya: "RESULTATS OFICIALS"


Notícies


Volver al resumen

18/04/2021

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

Segons els resultats obtinguts a l'edició del 2019 (l'any passat no es va poder celebrar) el KNLTS ha competit al Grup "B" del Campionat de Catalunya de Clubs, conegut com a "Lliga Catalana". La 1a Jornada va tenir lloc a Santa Coloma de Gramenet (11/4) i la 2a, aquest diumenge passat, 18 d'abril, a Tarragona.
En aquesta competició es sumen els punts dels equips masculí i femení de les dues jornades i els nostres atletes, amb un total de 467,5 punts, es van classificar en 8a posició del seu grup.

Equip Femení: Ona Figueras, Claudia Moya, Mia Guaitoli, Júlia Munté, Marina Colomé, Bruna Calabuig, Sandra Galcerán, Clara Colás, Júlia Guinovart, Berta Pedro, Arlet Navarro, Berta Brunet, Marta Carvajal, Chloe Saura, Aina Urrutia, Carla Garcia, Rita Subias, Júlia Megia, Marta Mández i Marta Castells.

Equip Masculí: Adrià Alfonso, David Fragoso, Nil Martínez, Ricard Colomé, Lluc Pont, Martí Mont, Carles Mestre, Gerard Griful, Eloi Caparrós, Miquel Fernández, Nil Segura, Andreu Mir, Victor Moya, Victor Guerrero, Alan García, Sergi Castell, Hugo Torre, Pau Civera, Eric Loré, Ignasi Aragón, Adrià Alsina, Alex Teruel i Roger Ponce.

Des del Club us volem donar les Gràcies per la vostra participació,
per l'actitud, la voluntat de sumar, l'acceptació de les limitacions per als acompanyants, inclús el fet de desplaçar-vos a més de 100km de casa.
S'agraeix especialment la vostra adaptació a la prova que us ha tocat fer, a vegades força lluny inclús del vostre sector.

Felicitats!!Volver al resumenCorreo
Instagram