Salut, Esport i Amics!

Comencem els entrenaments de la temporada 2022-23!

  • IMG_8404
  • IMG_8351

 

Podeu  consultar  els  darrers  resultats a la pestanya: "RESULTATS OFICIALS"


Com podeu veure, resten per actualitzat a l'apartat de "Notícies" les dels Cnats. d'Espanya d'abans de l'estiu, a causa d'un problema a la pàgina web de la Federació Espanyola d'Atletisme que no ens permet consultar els resultats oficials d'aquestes competicions!!!

 

Notícies


Volver al resumen

05/02/2023

CNAT. DE CATALUNYA DE CLUBS SUB20 EN PISTA COBERTA

La tarda de diumenge passat, 5 de febrer, l'equip femení del KNLTS va disputar el Cnat. de Catalunya de Clubs Sub20 en Pista Coberta a Sabadell, en obtenir la seva classificació pels punts aconseguits amb les marques de les diferents proves.

Malgrat algunes baixes d'última hora, i que no van permetre tenir representació del club en alguna prova, van competir molt bé i es van classificar en 12 posició, no gaire lluny d'alguna plaça per davant. Les atletes que van formar part del nostre equip van ser:

Isabel Nuñez (60 mll) - Rita Subias (200 mll) - Emely A. Monge (400 mll) - Lola Valiente (800 mll) - Júlia Català (60 m tanques) - Júlia Guinovart (Alçada) - Marta Castells (Perxa) - Berta Pedro (Llargada) - Claudia Moya (Triple) - Mònica Cosials (Pes).

Moltes felicitats a totes!!Volver al resumenCorreo
Instagram