Notícies

Volver al resumen

11/03/2018

CAMPIONAT D'ESPANYA SUB-18 EN PISTA COBERTA

Fins a Antequera, Málaga, es van desplaçar els nostres atletes Sub18 que havien aconseguit les marques mínimes per competir al Campionat d'Espanya de Pista Coberta de la seva categoria.

Bona actuació general i una medalla de plata per Mario Pérez, que va classificar-se en 2a posició del concurs de Triple, amb un millor salt de 14,22 m. Claudia De Campos va fregar la medalla en Alçada on amb una marca de 1,65m va quedar en 4a posició. La Carlota Rodés tampoc va estar lluny de les places de podi als 1500 mll, aconseguint la 5a posició amb 5'04''52. Eloi Ruiz va arribar a la final dels 60 mll, on va quedar amb 7''18 (7''17 a la Ronda1 i 7''16 a Semifinals). Arlet Navarro es va quedar a prop de la millora en Triple i va classificar-se en 9è lloc amb 11,45 m. I Bernat Codina va participar al Salt amb Perxa, on va quedar en la 13a posició amb una marca de 4,06 m.