Notícies

Feed

13/04/2024

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ

Els 2 passats dissabtes, 6 i 13 d'abril s'han disputat la Jornada Prèvia i la Final del Campionat de Catalanya de Relleus per a les categories de promoció, amb la presència de més d'una desena d'equps de...   más

26/03/2024, 13:07

CANPIONAT DE CATALUNYA SUB12 I SUB14 EN P.COBERTA

Els nens i nenes Sub12 i Sub14 de l'Escola d'Atletisme Canaletes, classificats per a la Jornada Final del Campionat de Catalunya en Pista Coberta de les seves respectives categories, van competir el cap de...   más

16/03/2024

COPA PROMOCIÓ SUB8 I SUB10 EN PISTA COBERTA

Dissabte passat 16 de març es va celebrar a Sabadell la 1a edició de la Copa de Promoció Sub8 i Sub10 en Pista Coberta, amb la participació de més de 300 nens i nenes, entre els quals hi havia també uns quants...   más

10/03/2024

CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB16 EN PISTA COBERTA

Els 2 equips KNLTS de la categoria Sub16 (masculí i femení) es van classificar per disputar, diumenge passat 10 de març a Sabadell, la Final "A" del Campionat de Catalunya en Pista Coberta, on va obtenir uns...   más

10/03/2024

CAMPIONAT D'ESPANYA SUB20 EN PISTA COBERTA

El cap de setmana passat, 9 i 10 de març, va tenir lloc a Salamanca, el Campionat d'Espanya en Pista Coberta en categoria Sub20, amb la participació de 2 atletes KNLTS. Aina Galan es va classificar en la...   más

09/03/2024

GRAN PREMI DE MARXA "CIUTAT DE GAVÀ"

Dissabte passat, 9 de març, es va celebrar la 6a edició del Gran Premi de marxa "Ciutat de Gavà" a l'Estadi Municipal "La Bòbila" d'aquesta població del Baix Llobregat. En una matinal marcada per la pluja, 5...   más

09/03/2024

CAMPIONAT DE CATALUNYA CLUBS SUB14 EN P. COBERTA

Els nens de l'equip Sub14 mascculí de l'Escola d'atletisme Canaletes van competir dissabte passat, 9 de març, al Campionat de Catalunya de Clubs "B" en Pista Coberta disputat a Sabadell. Els atletes del club...   más

03/03/2024

CAMPIONAT D'ESPANYA SUB16 EN PISTA COBERTA

El cap de setmana passat, 2 i 3 de març, tres atletes de l'Escola d'Atletisme Canaletes van competir al Campionat d'Espanya Sub16 en Pista Coberta disputat a València. Bona actuació de tots ells, rematada amb...   más

03/03/2024

CAMPIONAT D'ESPANYA MÀSTER EN PISTA COBERTA

Dues atletes KNLTS van competir al Campionat d'Espanya Màster en Pista Coberta, disputat al Velòdrom d'Anoeta de Sant Sebastià entre l'1 i el 3 de març. Yosira Eglee va participar a les eliminatòries dels...   más

02/03/2024

TROFEU PROMOCIÓ EN PISTA COBERTA - FINAL

Dissabte passat 2 de març es va celebrar, a Sabadell, la Jornada Final del Trofeu de Promoció en Pista Coberta, que s'ha anat disputant els últims mesos, en el marc del 10è Memorial Natàlia Amiel per a...   más