RUNNERS

Posa’t en forma amb els grups de Running del KNLTS a Barcelona!

Segueix-nos a l'Instagram dels Runners KNLTS!

@knlts_runners


INSCRIPCIONS OBERTES TEMPORADA 2024


Tens dues opcions per entrenar amb nosaltres:


De 17.30 a 19.00h: per als que els hi agraden les curses populars i volen entrenar en companyia 3 dies per setmana, a escollir entre dilluns, dimarts, dimecres i dijous.

Aprofita mentre el teu fill/a està fent atletisme amb nosaltres per posar-te en forma i gaudir de l’entorn que tenim, amb entrenaments a la franja marítima de Barcelona i dirigit per un entrenador graduat en Ciències de l’Activitat Física i de ‘Esport. 

  

De 19.15 a 20.45: si vols anar una mica més enllà, baixar marques, entrenar per maratons, mitges maratons o curses de muntanya, o simplement aquest horari et va millor,  t’esperem 3 dies per setmana, dilluns, dimecres i dijous;  dirigit per un entrenador graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l‘Esport, amb entrenaments regulars a la pista d’atletisme, i com no, per la franja marítima.

Amb aquesta opció, el club et tramita el passi a la pista a la qual pots accedir lliurement dins l’horari de la instal·lació amb accés a la sala de musculació, vestuari, dutxes i taquilles.


L’entrenador farà una programació i seguiment dels entrenaments de tota la setmana, en funció dels vostres objectius i el calendari de curses que us hagueu marcat. No heu de patir pel nivell, aquí hi cabem tots i si vols, ho pots comprovar de primera mà!

 

Vine a provar-ho!

Pots venir a provar un parell de sessions d’entrenaments al grup que vulguis sense cap compromís!


El club et farà entrega d’una samarreta d’entrenament del KNLTS.       


Si estàs interessat o vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant @ a escolacanaletes@gmail.com

 

 

Correo
Instagram