RUNNERS


Posa’t en forma amb el KNLTS! T’ho posem fàcil!


Tens dos opcions per entrenar amb nosaltres:


De 17.45 a 19.15h: per als que els hi agraden les curses populars i volen entrenar en companyia 3 dies per setmana.

Aprofita mentre el teu fill/a està fent atletisme amb nosaltres per posar-te en forma i gaudir de l’entorn que tenim, amb entrenaments a la franja marítima i dirigit per una entrenadora llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i de ‘Esport. 

  

De 19.30 a 21.00: si vols anar una mica més enllà, baixar marques, entrenar per maratons, mitges maratons o curses de muntanya, o simplement aquest horari et va millor,  t’esperem 2 dies per setmana, dirigit per una entrenadora llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i de ‘Esport, amb entrenaments regulars a la pista d’atletisme, i com no, per la franja marítima.

Amb aquesta opció, el club et tramita el passi a la pista a la qual pots accedir lliurement dins l’horari de la instal·lació amb accés a la sala de musculació, vestuari, dutxes i taquilles.


 

Les dues entrenadores us faran una programació i seguiment dels entrenaments de tota la setmana, en funció dels vostres objectius i el calendari de curses que us hagueu marcat. No heu de patir pel nivell, aquí hi cavem tots i si vols, ho pots comprovar de primera mà!!

 

Vine a provar-ho!

Pots venir a provar sense cap compromís!! Vine a fer un parell de sessions d’entrenaments amb nosaltres al grup q vulguis!  O si ho prefereixes una sessió a cada grup.

El club et farà entrega d’una samarreta d’entrenament del KNLTS.

                       

Si estàs interessat o vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant @ a info@knlts.cat