Salut, Esport i Amics!

            EsKola d'atletisme / Klub - Temporada 2017-18

     

Podeu  consultar  els  darrers  resultats  als  enllaços de la banda dreta de la pàgina i la resta a la pestanya "RESULTATS OFICIALS"

 

Notícies


Volver al resumen

17/09/2020

JA ESTEM DE TORNADA - INICI DE TEMPORADA 2020-21

Si, ja podem dir-ho, aquesta setmana hem iniciat els entrenaments a l'Eskola d'Atletisme del KNLTS!! Us donem la benvinguda a tots i a totes a una nova temporada al club.

S'ha treballat amb la instal·lació i també internament per definir un protocol que permeti adaptar-nos a la situació creada per la Covid-19 i desenvolupar amb la màxima normalitat possible els entrenaments de les diferents categories. Aquest protocol va de la mà de les obligacions i recomanacions fetes per les autoritats sanitàries i les institucions municipals.

Al correu que han rebut les famílies indiquem les dies i horaris d'entrenament corresponent a la categoria dels vostres fills i filles, i adjunt teniu un document amb les indicacions i recomanacions a tenir en compte per tal de poder gaudir de l'activitat amb la màxima seguretat posible.

Si us plau, feu una lectura completa del correu i del document, i si teniu qualsevol dubte, a partir d'ara ja ens trobareu regularment a l'altre banda del correu electrònic.
Restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte.

Amb moltísima il·lusió, us esperem a la pista!!Volver al resumen