Salut, Esport i Amics!

Comencem els entrenaments de la temporada 2022-23!

  • IMG_8404
  • IMG_8351

 

Podeu  consultar  els  darrers  resultats a la pestanya: "RESULTATS OFICIALS"


Com podeu veure, resten per actualitzat a l'apartat de "Notícies" les dels Cnats. d'Espanya d'abans de l'estiu, a causa d'un problema a la pàgina web de la Federació Espanyola d'Atletisme que no ens permet consultar els resultats oficials d'aquestes competicions!!!

 

Notícies


Volver al resumen

21/05/2022

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ

El passat cap de setmana, 21 i 22 de maig, es va disputar, a l’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat, el Campionat de Catalunya de Clubs per a les categories de promoció (Sub10, Sub12, Sub14 i Sub16), amb la presència dels 2 equips Sub14 del l'escola d'atletisme Canaletes (masculí i femení) entre els 16 millors clubs de Catalunya que es van classificar per aquest campionat.

Els nois van repetir l'èxit del cnat. en pista coberta i es van proclamar Campions de Catalunya, en un emocionant final de jornada i amb 198,5 punts van pujar al més alt del podi. Les noies, que no es van poder classificar per al cnat. de PC, aquesta vegada sí ho van aconseguir i competint a un bon nivell van obtenir la 6a posició.

A nivell individual cal destacar l'actuació de l'Hèctor Robledo, que amb un temps de 18''60 va millorar el rècord dels campionats a la prova de 150 mll.

L'equip femení el formaven: Cristina Puente, Nora Vandevyver, Rita Digenis, Laia Heras, Sophie Monda, Marina Griful, Cecilia Torres, Júlia Magriñà, Júlia López, Carla Villuendas, Jana Gabreila Rueda-Clausell, Emma Veiga i MArtina Pisonero,

I l'equip masculí: Niraj Fontdegloria, Hèctor Robledo, Guillem Sunyer, Metteo Papasidero, Oriol Auñon, Keita Casacuberta, Alessandro Balunek, Luca Mastrolilli, Adrià Robuster, Adrià Gómez, Arnau Amadas, Bruno Díaz, Pol Brió, Maximilià Mestre i Simon Oliva.

Enhorabona a tots i totes! Molt bona feina!!Volver al resumenCorreo
Instagram