Salut, Esport i Amics!

Comencem els entrenaments de la temporada 2022-23!

  • IMG_8404
  • IMG_8351

 

Podeu  consultar  els  darrers  resultats a la pestanya: "RESULTATS OFICIALS"


Com podeu veure, resten per actualitzat a l'apartat de "Notícies" les dels Cnats. d'Espanya d'abans de l'estiu, a causa d'un problema a la pàgina web de la Federació Espanyola d'Atletisme que no ens permet consultar els resultats oficials d'aquestes competicions!!!

 

Notícies


Volver al resumen

21/01/2023

CNAT. DE CATALUNYA DE CLUBS SUB16 EN PISTA COBERTA

Dissabte passat 21 de gener es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs Sub16 en Pista Coberta, i aquesta temporada amb la participació dels 2 equips d'aquesta categoria de la nostra Escola d'Atletisme.

L'equip masculí va competir a la tarda al Cnat. de Clubs "A" i amb molts atletes de primer any i algunes baixes d'última hora, va aconseguir una meritòria 9a posició. I l'equip femení ho va fer al matí al Cnat. "B", on van ser les Campiones, en una jornada molt emocionant, que es va decidir en les últimes proves.

Equip M: Niraj Fontdegloria, Héctor Robledo, Guillem Sunyer, Martí Ripoll, Oriol Auñon, Keita Casacuberta, Gael Lázaro, Iu Llàcer i Pol Brió.

Equip F: Carla Villuendas, Júlia Fernández, Júlia Magriñà, Nicol Rus, Rita Digenis, Marina Griful, Cecilia Torres, Cristina Puente, Martina Rodríguez, Nora Vandevyver, Jana G. Rueda-Clausell i Nerea Yebra.

Moltes Felicitats a tots els atletes i a l'Escola al complet!!Volver al resumenCorreo
Instagram