Salut, Esport i Amics!

            EsKola d'atletisme / Klub - Temporada 2017-18

  KNLTS SUB16 (M) Campions de Catalunya Aire Ll. 2018 i PC 2019

                           (Foto: Jordi López)

           Campions Final "B" Cnat. Catalunya Clubs 2019 


Podeu  consultar  els  darrers  resultats  als  enllaços de la banda dreta de la pàgina i la resta a la pestanya "RESULTATS OFICIALS"

 

Notícies


Volver al resumen

13/01/2019

CNAT. DE CATALUNYA DE CLUBS "A" EN PISTA COBERTA

Diumenge passat, 13 de gener, va tenir lloc, a Sabadell, el Campionat de Catalunya de Clubs "A", on, per primera vegada, el C.A. Canaletes hi participava amb els dos equips entre els 8 millors clubs de Catalunya en categoria masculina i femenina.

Els nois van classificar-se en 7a posició i la propera temporada hi tornaran a ser en aquesta competició, però les noies hauran de competir en la final "B", ja que amb els punts obtinguts van ser 8es.

Els components dels equips KNLTS d'aquest cnat. van ser:
E. Femení: - Laura Sabaté - Laura Ribas - Clara Las Heras - Maria Toledo - Èlia Saura - Judit Pujol - Celia Elizalde - Claudia De Campos - Claudia Carvajal - Garazi Obiols - Arlet Navarro - Gemma Fibla - Alba Boronat
E. Masculí: - Eloi Ruiz - Roger Ponce - Oscar Garcia - Nil Martínez - Pau Orive - Eric Loré - Victor Guerrero - David Cos - Alex Teruel - Xavier Barrubés - Guillem Verdaguer - Ferran López - Albert Romeo

Cal destacar a més que a la prova de 1500 mll, Èlia Saura va aconsguir batre el rècord de Catalunya Sub20, amb un crono de 4'28''33.

Felicitats a tots per ser-hi i força per tornar a competir entre els millors clubs!!Volver al resumen