Salut, Esport i Amics!

            EsKola d'atletisme / Klub - Temporada 2016-17

       

Podeu  consultar  els  darrers  resultats  als  enllaços de la banda dreta de la pàgina i la resta a la pestanya "RESULTATS OFICIALS"

 

Notícies


Volver al resumen

22/04/2017

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIO

El passat dissabte 22 d’abril va tenir lloc, a l’Estadi Municipal de Mataró, la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus de les categories de promoció (cadet, infantil, aleví i benjamí), amb la participació del equips knlts que van classificar-se competint a les jornades prèvies dels dies 1 i 8 d'abril. Els equips cadets acudient directament en aquesta jornada final ja que es va haver de suspendre la jornada prèvia per plujes.

En categoria cadet competien pel Canaletes els 2 equips (A i B) per prova i categoria (4x100 i 4x300). La millor classificació va ser per l'equip de 4 x300 masculí format per Alan Garcia, Albert Romeo, Beza Segura i Teo Tiburcio, que van aconseguir la 4a posició. També bon paper de les noies de 4x100 amb Rahma Bouchaid, Elisenda Capdevila, Celia Elizalde i Judit Gil, que van acabar en 6a posició.

En les altres categories, 5 dels nostres equips tenien lloc per participar en aquesta jornada final (2 IM, 1AF i 2AM). Els 2 Infantils masculins van pujar el podi en 3a posició tant en 4x80 (Kalkidan Alpuente, Ignacio Aoiz, Arnau Gómez i Nil Segura) amb un temps de 41''55, com en 4x200 (Arna Gómez, Nil Segura, Marc Molina i Gerard Memba) amb 1'49''59. L'equip Aleví femení de 4x60 va aconseguir la 5a posició amb Ariadna Abadias, Ona Figueras, Alessandra Mattei Rita Subias. I finalment van competir a la final els equips Alevins masculins de 3x600 (Didac Rodríguez, Ruben Teijeiro i Aram Méndez), que va arribar en 9a posició; i de 4x60 (Luca Papasidero, Didac Rodríguez, Ruben Teijeiro i Aram Méndez).

Enhorabona a tots!!Volver al resumen