Notícies

Volver al resumen

25/06/2017

CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL

Un gran grup (per quantitat i qualitat) d'atletes del KNLTS es va desplaçar el cap de setmana passat, 24 i 25 de juny, a Getafe on es disputava el Campionat d'Espanya a l'aire lliure en categoria Juvenil. Els resultats han sigut espectaculars amb un total de 7 medalles i un grapat de bones actuacions, per un total de 12 atletes.

Les medalles van ser per a Elia Saura, Campiona d'Espanya de 1.500 mll (4'35''50) OR, Lidier Gilberto Monge en 400 mll., 2n (49''20) PLATA, Xavier Barrubés, 2n en Llargada (6'87 m) PLATA, Mario Pérez, 3r en Triple (14,18 m) BRONZE, Júlia Castells, 3a en Martell (58,25 m) BRONZE i Mireia Urrutia, 3a en 5.000 m marxa (25'12''88) BRONZE.

Els resultats de la resta d'atletes del club va ser el següent:
- Eloi Ruiz - 100 mll (11''30 a 1a ronda i 11''44 a Semifinals
- Laura Sabaté - 100 mll (12''77 a 1a ronda i 12''83 a SF
- Pau Orive - 800 mll, 8è (1'57''16 a SF i 1'57''68)
- Carlota Rodés - 1.500 mll (5'08''63 a SF)
- Claudia De Campos - Alçada, 9a (1,58 m)
- Arlet Navarro - Triple, 11a (11,18 m)

A més 4 d'aquests atletes van competir a la prova de 4x100 m (Xavi, Eloi, Lidier i Mario) aconseguint ser Subcampions amb un temps de 43''52 - PLATA.

Tots aquests resultats situen al C.A. Canaletes a la 5a posició a la classificació per punts d'aquest campionat. I les bones notícies no s'acaben aquí doncs, per les seves actuacions, la RFEA ha escollit a 6 d'ells per competir amb la selecció espanyola a la Copa Ibérica, que es disputarà el dia 1 de juliol a Avila (Lidier, Elia, Xavi, Mario, Júlia i Mireia).

Moltes Felicitats a tots!! i també als entrenadors per aquests magnifics resultats!!