Notícies

Volver al resumen

03/12/2017

CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

Diumenge passat, 3 de desembre, va tenir lloc a Granollers una nova edició (la 51a) d'una de les competicions més importants del calendari català de cros. I com no podia ser d'una altra manera el KNLTS va participar amb un total de 40 atletes de diferents categories.

En aquest cros, al voltant de les pistes d'atletisme municipals, els nostres atletes van competir a un bon nivell general i són destacables per sobre de tot la victòria de l'Èlia Saura (1a) en categoria Júnior femení que a més, acompanyada per la resta de l'equip, va pujar al més alt del podi per equips d'aquesta categoria. També classificada entre les 10 primeres posicions en categoria Infantil femení, la Júlia Munté (10a) va obtenir un resultat destacat.