Notícies

Volver al resumen

03/02/2019

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

Al circuit del voltant de les pistes d’atletisme Josep Mª Pallàs s’ha celebrat, diumenge passat 3 de febrer, el Campionat de Catalunya Absolut de Cros, que aquest any arribava a l’edició número cent, en el marc del 40è Cros Ciutat de Vic – Trofeu Pere Casacuberta i els nostres atletes han tingut una bona actuació.

Induvidualment, Èlia Saura va ser la Campiona de Catalunya Sub20 F; i per clubs les noies de la mateixa categoria també van ser les Campiones i les de categoria Sub18 F es van fer amb el Subcampionat. Els resultats individuals de nostres atletes els resumim aquí:

Sub10 F: - Lucia Balunek, 61
Sub10 M: - Arnau Amadas, 78 - Adrià Robuster, 79
Sub12 M: - Alessandro Balunek, 21
Sub14 M: - Roger Blazquez, 90
Sub16 M: - Gerard Griful, 47 - Aleix Murcia, 102
Sub18 F: - Judit Pujol, 5a - Clara Las Heras, 11 - Chloe Saura, 17 - Bruna Calabuig, 19 - Aina Calabuig, 25 - Clara Colás, 42 - Mia Guaitoli, 46 - Marta Olivera, 48
Sub18 M: - Eric Loré, 18 - Beza Segura, 31 - Alan Garcia, 63 - Pau Civera, 81
Sub20 F: - Carlota Rodés, 10 - Irene Fernández, 11 - Maria Toledo, 21
Sub20 M: - Daniel Vázquez, 14 - Pau Orive, 21 - Joel Sánchez, 39 - Nil Martínez, 41 - Arnau Barreda, 42
Sub23 F: - Nuria Vizcaino, 6a (33 absoluta)